Back to Top

“Teamwork makes
the dream work”

Over ons

Al sinds 2013 is het onze passie om het leven van onze klanten mooier te maken. Een luxe en van alle gemakken voorzien, dat is de sfeer binnen onze salon. Met de beste beauty, kleur -en haarspecialisten zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. Onze salon is gelegen in Westzaan, één van de oudste dorpen binnen de gemeente Zaanstad. Daarnaast geven wij jou het gevoel van thuiskomen, een gezellig team en een goede kop koffie geven wij jou het kapsel dat jij verdient!

Wat doen we?

Bij HH Kappers werken wij alleen met hoogwaardige producten, die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Het beste van het beste, ook voor je wenkbrauwen, nagels en make-up. We luisteren naar jouw wensen en geven graag een passend advies, we zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

De oprichters

Wist je dat HH Kappers staat voor Henk Hooijschuur en dat Henk de vader is van Anne-Marie Hooijschuur? In 1972 is Henk begonnen met zijn eigen kapsalon aan de Singel in Amsterdam, deze heeft hij verkocht in 1996. Van 1991 tot 2002 heeft een Henk een tweede salon gehad aan de Hoogstraat in Koog aan de Zaan. Vervolgens is hij verhuisd naar de Kerkbuurt in Westzaan. Toen Henk met pensioen ging, droeg hij de zaak over aan twee ambitieuze dames. De meisjesdroom van Anne-Marie en Chantal werd werkelijkheid..

Team

Bij HH Kappers zijn we echt een team: we vullen elkaar aan en hebben allemaal onze specialiteiten.

Anne-Marie: barbier, ondernemer, allround specialist, sportief, natuurlijk

Chantal: color/highlight specialist, ondernemer, allround specialist, vernieuwend, sprankelend

Zoë: lang haar specialist, trendy, creative color, leergierig, vrolijk

Denise: allround specialist, precies, bewust, doelgericht luisterend

Hayriya: allround specialist, professional, enthousiast, geïnteresseerd, betrokken

Lonneke: browspecialist, make-up artist, manicure, oprecht, lief

Anne Marie
Chantal
Zoe
Denise
Hayriya
Lonneke