Back to Top

“Brows speak louder
than words.”

Bij hh kappers bieden wij verschillende beauty behandelingen aan.

Browbar

Wenkbrauwen vormen de omlijsting van je ogen, ze geven je uitstraling. Omdat de vorm van de wenkbrauwen bij iedereen anders is, is het belangrijk dat er met een professionele blik naar gekeken wordt.

Binnen de brow-bar zijn er verschillende behandelingen mogelijk (zoals kleuren met verf/henna en het laten waxen van de wenkbrauw)

We informeren je graag wat voor jou de juiste stappen zijn voor prachtige op maat gemaakte brows.

Ook is dit mogelijk in een abonnement vorm. Je betaalt maandelijks een bedrag van 30 euro (een losse behandeling is 47.00) en mag langs komen wanneer je wilt.

Make-up

Heb je een speciaal feestje, een belangrijke afspraak of wil je er gewoon op een casual dag op je best uitzien? Boek dan een afspraak bij één van onze make-up artists voor een feestelijke look.

Ook bieden wij een feestje arrangement aan. Kom langs met droog gewassen haar (zonder make-up) en wij zorgen dat jij stralend naar een feestje gaat!

  • Haar tot schouder lengte 37.50
  • Lang haar 47.50

Brows on fleek abonnement

Laat jij regelmatig jouw wenkbrauwen kleuren, epileren of waxen én wil jij genieten van voordeel? Dan is dit abonnement écht iets voor jou!

Wat je krijgt:

  • Onbeperkt wenkbrauwen waxen, epileren & (henna) verven, kom wanneer het jou uitkomt!
  • Voor maar €30,- per maand! (een losse behandeling is €41,50)

Let op: je sluit een abonnement af voor minimaal één jaar, via automatisch incasso wordt het bedrag van €25,- elke maand afgeschreven. Heb je nog vragen over een van onze abonnementen of wil je graag een abonnement afsluiten? Via ons aanmeldformulier kun jij jouw abonnement gemakkelijk afsluiten.

Aanmeldformulier


    Brows on fleekNails on fleek