Workshops

Kent u dat?
U wordt prachtig opgemaakt en bent zeer tevreden over het resultaat.
Heel enthousiast gaat u thuis van start om het resultaat te evenaren, maar komt al gauw tot de conclusie dat het resultaat bij lange na niet is wat u verwacht had….

Wij bieden u hulp!
Onder leiding van een visagiste gaat u bij ons 1,5 uur zelf aan de slag en krijgt u tips en tricks om zelf prachtige make-up aan te brengen. Dit alles gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje. De workshop wordt gegeven voor minimaal 3 en maximaal 6 personen, de kosten hiervoor zijn € 24,95.

Tevens bieden wij ook workshops aan op gebied van haarstyling en vlechten.

Bij de workshop haarstyling gaat u onder leiding van een haarstylist uw eigen haar stap voor stap föhnen en in model brengen. Zodat als u thuis komt van een kappersbezoek u zelf weet hoe u met een klein aantal eenvoudige handelingen uw haar weer prachtig in model kunt brengen. De kosten hiervoor zijn € 24,95.

Bij de workshop vlechten neemt u zelf een model mee en gaan we u stap voor stap de basis van vlechten leren en breiden dit daarna uit met het leren van de invlecht, opvlecht, vissengraat en de watervalvlecht. De kosten hiervoor zijn € 24,95.